CarASAP

Onze missie

Het idee van CarASAP is ontstaan uit de vaststelling dat er in België veel te weinig auto’s met chauffeur zijn. We bieden een betrouwbaar, comfortabel en betaalbaar transportalternatief aan onze klanten. Dankzij onze technologie kan eenieder nu een auto met een geaccrediteerde professionele chauffeur boeken voor een onmiddellijke of een latere rit, en dit online, via de Smartphone App of per telefoon.

CarASAP

Wat wij bieden

Optimale beschikbaarheid van onze voertuigen

Het contact tussen chauffeurs en gebruikers loopt soepel dankzij geolocalisering en dataverwerking, en dankzij de efficiënte fleet control is de CarASAP service optimaal.

Betaalbaar

De gemiddelde prijs van een CarASAP rit is lager dan de gangbare prijzen. Voor CarASAP zijn de prestaties van de chauffeurs en een onberispelijke service de eerste prioriteiten.

Geen verrassingen

De kostprijs van een traject is gekend voor het begin van de rit.

Exclusieve service op maat

Alle CarASAP chauffeurs hebben een professionele licentie. Ze worden geselecteerd op hun kwaliteiten en opgeleid door CarASAP. Alle CarASAP voertuigen zijn schoon en comfortabel.

Betaling zonder cash via uw debet- of kredietkaart

Privé klanten hoeven slechts een maal hun bankgegevens in te voeren. CarASAP stuurt u aan het eind van de rit een electronische faktuur. Corporate klanten ontvangen automatisch een rekening op het einde van de maand met een rapport van de gebruikte diensten.

Een nieuwe vorm van intercity vervoer in functie van de regio van vertrek of van het vervoer van de passagier.

CarASAP wordt niet beperkt door regelgevingen. Daarom laten we u niet extra betalen volgens intercity ritten. Dit betekent dus: lagere prijzen voor onze klanten, want de meeste auto’s in Brussel zijn van pendelaars

Minder mobiliteitsproblemen

In samenspraak met de openbare autoriteiten wenst CarASAP (a) bij te dragen tot de vermindering van de mobiliteitsproblemen in België en (b) een multimodale aanpak van het vervoer promoten.

Minder CO2 uitstoot

De multimodale aanpak helpt mee aan de verlaging van de CO2 uitstoot.

CarASAP

Met de technologie van Addison Lee

Addison Lee is de technologische partner van CarASAP. Addison Lee is nummer één in de wereld van de transportsector op aanvraag. Alleen al in Londen beheert Addison Lee 4.500 voertuigen en 16.000 corporate rekeningen.

De technische en operationele follow-up van Addison Lee draagt bij tot het succes van andere innoverende bedrijven in de sector zoals bijvoorbeeld LeCab in Parijs.

Met de steun van Brustart

Finance.brussels - Gimb-group