Uw boekingen 7d/7, 24u/24.
Tussen 24u00 en 6u30, enkel op voorhand.
Informatie - Registratie E-mail +32 2 880 45 60

CarASAP

Oplossingen voor uw bedrijf

CarASAP geeft u vrijheid

Uw chauffeur is er voor u en voor uw medewerkers, klanten en gasten. Geen zorgen meer om files of parkeerplaatsen, en bovendien wordt uw auto een werkplek.

Wanneer u reist, halen we u op aan het station of van de luchthaven, u hoeft enkel uw aankomstuur en vlucht- of treinnummer door te geven. En in geval van vertraging betaalt u niets extra.

CarASAP helpt besparen

CarASAP voert een politiek van kostenbeheersing en -verlaging. Bedrijven krijgen dankzij gedetailleerde rapporten een duidelijk overzicht van het gebruikvan de CarASAP diensten. Bovendien kunnen ritten worden gedeeld, hetgeen flinke besparingen kan opleveren. CarASAP is tevens een alternatief voor bedrijfswagens die fiscaal steeds minder efficiënt worden voor bedrijven.

CarASAP

Aangepaste service voor bedrijven

CarASAP biedt service op maat aan bedrijven zodat zowel werknemers, klanten als gasten kunnen genieten van betaalbare, comfortabele en betrouwbare verplaatsingen. Corporate klanten worden met zorg bediend door een account manager.

CarASAP is een alternatief voor privéwagens en taxis. CarASAP promoot een multimodale aanpak van vervoer, hetgeen bijdraagt tot een lagere CO2 uitstoot en minder files.

CarASAP

Uw partner bij evenementen

Met CarASAP kunt u de aanwezigheid van de deelnemers regelen aan een voordelige prijs. Zowel u als uw gasten kunnen voor de ritten betalen dankzij een speciale code.

Ik wil er meer van weten!
Neem contact op met de CarASAP Account Manager